Logo

ydelser, priser & tilskud

Jeg tilbyder terapi ved fysisk fremmøde i Klostergade 18, 1 th. 8000, Aarhus C alle ugens dage. Desuden tilbyder jeg online eller telefonkonsultationer alle dage – også aftener, weekend, helligdage og ferier efter aftale. 

Se mine priser nedenfor og husk, at du ofte har mulighed for at få tilskud fra dine sundhedsforsikringer.

PRISOVERSIGT

Herunder finder du priserne på de forskellige tjenester jeg tilbyder . Hvis du har spørgsmål vedrørende dem eller min behandling, må du altid kontakt mig til en uforbeholden snak.

Individuel terapi

Hvis du oplever udfordringer er det muligt at starte et individuelt forløb. Vi kan både mødes fysisk eller online, det afhænger af kun af, hvad du foretrækker.

Varighed: 50 minutter
Pris
: 1200 kr.

Forældresparring

Det kan være svært at være forældre til et barn eller en ung der mistrives og/eller har udfordringer. Har du/I brug for vejledning og sparring i en sådan situation er du/I velkomne hos mig.

Varighed: 15 / 50 minutter
Pris
300 / 1200 kr.

Pårørendesamtaler

Er du pårørende og har du svært ved at finde balancen imellem at vise omsorg og passe på dig selv, så hjælper jeg dig gerne med at finde en bedre balance eller vende de udfordringer du måtte opleve. 

Varighed: 50 minutter
Pris
: 1200 kr.

Attester

Jeg har erfaring med, at udarbejde attester og skrivelser til eksempelvis jobcenter eller forsikringsselskaber. Det kan også være i forbindelse med udannelse og eksamener. Har du brug for en psykologisk vurdering og skrivelse hjælper jeg dig gerne. 

Varighed: 60 -120 minutter
Pris
: 1500 – 4500 kr.

Supervision

Er du udannet psykolog og har du brug for supervision til din autorisation eller iøvrigt. Så tilbyder jeg både individuel samt gruppesupervision. Hvis der indgås en fast supervisionsordning gives der rabat.

Varighed: 60 / 120 minutter
Pris
: 1500 / 2500 kr

Kurser / Undervisning

Gennem hele min karriere har jeg ad flere omgange haft undervisningsforløb. Er du interesseret i mig som underviser, kan du kontakte mig så kan vi snakke nærmere om, om jeg kan imødekomme dine øsnker.

Varighed: 2 – 6 timer
Pris
: efter aftale

TILSKUD TIL DIN BEHANDLING

 Sygesikringen Danmark

Som medlem af sygeforsikringen Danmark er du tilskudsberettiget uden henvisning fra din læge. Du får automatisk dit tilskud, når du betaler din faktura. Tilskuddet afhænger af den ydelse du har modtaget, den sygeforsikringsgruppe du er medlem af, samt din alder. Jeg anbefaler, at du orienterer dig om gældende takster på sygeforsikringens hjemmeside.

 

Lægehenvisning
Har du en henvisning fra din egen læge eller en privatpraktiserende psykiater, kan du desværre ikke bruge den hos mig. Ved henvisning fra egen læge skal du vælge en psykolog med et ydernummer.

 

Privat sygeforsikring
Du kan også bruge din private sundhedsforsikring. 

Jeg anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab og hører nærmere om hvordan du er dækket. Ligeledes om du selv må vælge din psykolog eller om de samarbejder med nogle specifikke psykologer. Jeg er autoriseret psykolog – og de fleste forsikringsselskaber stiller dette som betingelse for at få tilskud til din behandling.

 

Ved tilskud fra en privat sundhedsforsikring skal forsikringen indledningsvist have godkendt din sag og bevilget dig tilskud til psykologhjælp. Tilskuddet afhænger af den enkelte sundhedsforsikring, og jeg anbefaler, at du kontakter din forsikring for yderligere information om deres tilskud.

 

Nogle arbejdspladser har også en sundhedsforsikring, som du kan få tilskud via. Tal eventuelt med din arbejdsplads om muligheden for at benytte dig af deres forsikring.