ydelser, priser og tilskud

Jeg tilbyder terapi med fysisk fremmøde på Rosensgade 24, 3. sal., 8000 Aarhus C, alle ugens dage. Derudover tilbyder jeg online- eller telefonkonsultationer dagligt – dette inkluderer aftener, weekender, helligdage og ferieperioder, alt sammen efter aftale.

Du kan se mine priser nedenfor. Husk, at du ofte har mulighed for at få tilskud fra dine sundhedsforsikringer.

PRISOVERSIGT

Herunder finder du priserne på de forskellige tjenester jeg tilbyder . Hvis du har spørgsmål vedrørende dem eller min behandling, må du altid kontakt mig til en uforbeholden snak.

Individuel terapi

Hvis du oplever udfordringer er det muligt at starte et individuelt forløb. Vi kan både mødes fysisk eller online, det afhænger af kun af, hvad du foretrækker.

Varighed: 50 minutter
Pris
: 1200 kr.

Forældresparring

Det kan være svært at være forældre til et barn eller en ung der mistrives og/eller har udfordringer. Har du/I brug for vejledning og sparring i en sådan situation er du/I velkomne hos mig.

Varighed: 15 / 50 minutter
Pris
300 / 1200 kr.

Pårørendesamtaler

Er du pårørende og har du svært ved at finde balancen imellem at vise omsorg og passe på dig selv, så hjælper jeg dig gerne med at finde en bedre balance eller vende de udfordringer du måtte opleve. 

Varighed: 50 minutter
Pris
: 1200 kr.

Attester

Jeg har erfaring med, at udarbejde attester og skrivelser til eksempelvis jobcenter eller forsikringsselskaber. Det kan også være i forbindelse med udannelse og eksamener. Har du brug for en psykologisk vurdering og skrivelse hjælper jeg dig gerne. 

Varighed: 60 -120 minutter
Pris
: 1500 – 4500 kr.

Supervision

Er du udannet psykolog og har du brug for supervision til din autorisation eller iøvrigt. Så tilbyder jeg både individuel samt gruppesupervision. Hvis der indgås en fast supervisionsordning gives der rabat.

Varighed: 60 / 120 minutter
Pris
: 1500 / 2500 kr

Kurser / Undervisning

Gennem hele min karriere har jeg ad flere omgange haft undervisningsforløb. Er du interesseret i mig som underviser, kan du kontakte mig så kan vi snakke nærmere om, om jeg kan imødekomme dine øsnker.

Varighed: 2 – 6 timer
Pris
: efter aftale

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan foretages via MobilePay på nummer 757526 eller ved bankoverførsel. Alle ydelser betales som straksoverførsel, medmindre din faktura angiver en anden betalingsdato. Forfaldne fakturaer vil blive pålagt et løbende rykkergebyr på 100 kr.

TILSKUD

Du kan få forskellige former for tilskud til dit behandlingsforløb. Læs mere om hver enkel mulighed herunder:

Sygesikring Danmark

Som medlem af sygeforsikringen “Danmark”, er du berettiget til tilskud uden en lægehenvisning. Dit tilskud udbetales automatisk, når du har betalt din faktura. Tilskuddets størrelse afhænger af den modtagne ydelse, din medlemsgruppe i sygeforsikringen samt din alder. Det anbefales at orientere sig om de aktuelle takster på sygeforsikringens hjemmeside.

Privat sundhedsforsikring

Jeg anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab og hører nærmere om, hvordan du er dækket. Ligeledes om du selv må vælge din psykolog eller om de samarbejder med nogle specifikke psykologer. Jeg er autoriseret psykolog – og de fleste forsikringsselskaber stiller dette som betingelse for at få tilskud til din behandling.

Ved tilskud fra en privat sundhedsforsikring skal forsikringen indledningsvist have godkendt din sag og bevilget dig tilskud til psykologhjælp. Tilskuddet afhænger af den enkelte sundhedsforsikring, og din forsikring kan oplyse dig om deres tilskud. Nogle arbejdspladser har også en sundhedsforsikring, som du kan få tilskud via. Tal eventuelt med din arbejdsplads om muligheden for at benytte dig af deres forsikring.

Henvisning fra din læge

Hvis du har modtaget en henvisning fra din egen læge eller en privatpraktiserende psykiater, kan denne desværre ikke anvendes hos mig. For at benytte en lægehenvisning, skal du vælge en psykolog, der er tilmeldt sygesikringen med et ydernummer.