Logo

Kontakt

Hvis du har bestilt en tid, men ønsker at aflyse den er det vigtigt at du melder afbud inden kl. 12 dagen før.

Send mig en besked eller kontakt mig via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.

Telefon
+45 2740 8402

Mail
info@bjorkemily.dk

BETALINGSBETINGELSER

Betaling kan foretages med mobilpay; 757526 eller via bankoverførsel. Alle ydelser betales som straksoverførsel, medmindre der fremgår en anden betalingsdato på din faktura. Forfaldne faktura tillægges 100kr. i løbende rykkergebyr.


AFBUDSREGLER

Det er vigtigt, at du melder afbud inden kl. 12 dagen før din tid. Ved udeblivelse eller for sent afbud faktureres du den gældende takst for din aftale, medmindre din behandling betales af en privat sundhedsforsrikring, da kan taksten være anderledes.

Det er altid muligt at konvertere din samtale til en online – eller telefonkonsultation uden beregning, hvis du er forhindret i at fremmøde. Giv besked om dette via mail info@bjorkemily.dk.

Gruppeforløb refunderes ikke, men kan konverteres til individuelle samtaler. Antallet af samtaler afhænger af det tilbageværende beløb.

 

Besøg mit kontor

Leder du efter en psykolog i Aarhus, så er du velkommen til at kontakte mig på 27408402 eller info@bjorkemily.dk. Du finder mig på Klostergade 18, 1 th. Udover samtaler i klinikken I Aarhus, tilbyder jeg også online terapi.