Terapiforløb

Jeg tilbyder individuel terapi, gruppeforløb og online terapi. Det er muligt at kombinere både individuel- og gruppeterapi, ligesom det er muligt at lave et individuelt forløb som skiftevis indbefatter fremmøde individuelle sessioner og online sessioner. Du kan også vælge enten et rent gruppeforløb, fremmøde eller onlineforløb.
 
Hvis du er i tvivl om hvilket forløb, der passer til dig, så er du velkommen til at kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig med at træffe et informeret valg.

Individuel terapi

I individuel terapi arbejder du og jeg sammen om dine udfordringer. Individuel terapi foregår som en samtale, hvor der i de individuelle sessioner er mulighed for nøje at fokusere på dine problemstillinger. Vi vil ofte koncentrere os om et eller flere fokuspunkter for at skabe positiv forandring i dit liv.

Gruppeforløb

I gruppeforløb deltager du i et struktureret forløb med faste tidspunkter. Gruppeforløbet har ofte mere karakter af undervisning, hvilket betyder, at det ikke forventes, at du deler dine personlige udfordringer i detaljer. Dog vil en vis grad af bidrag fremme en god gruppedynamik.

 

Gruppeforløb tilbyder indsigt, læring og sparring med andre end psykologen, hvilket kan være lærerigt for nogle. I gruppeforløb er der ikke mulighed for en-til-en terapi som i individuelle forløb, men gruppeforløb kan suppleres med individuelle samtaler.

Online terapi

Det er altid muligt at gennemføre et helt online forløb eller kombinere fysiske samtaler med online samtaler. Online terapi kan for nogle tilbyde større fleksibilitet. Det er individuelt, hvad du foretrækker, og det er vigtigt, at du følger det, der er den foretrukne terapiform for dig.

 

Jeg har god erfaring med online terapi, og forskning viser, at online terapi er effektiv. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om du kan opnå resultater med din behandling.

BJØRK EMILY

AUTORISERET PSYKOLOG

metakognitiv terapi

Metakognitiv terapi fokuserer på at ændre, hvordan vi interagerer med negative tanker for at reducere tid brugt på bekymringer, hvilket tillader sindets selvregulering. Dette minder om kroppens evne til selvhealing. Terapien tilbyder en ny tilgang til udfordringer ved at undervise i styring af tanker, følelser, og fysiske symptomer, fremme indre ro, energi, og livsglæde.

Jeg har god erfaring med online terapi, og forskning viser, at online terapi er effektiv. Du behøver derfor ikke være bekymret for, om du kan opnå resultater med din behandling.