PSYKOLOG BJØRK EMILY

Jeg er autoriseret psykolog og udbyder af metakognitiv terapi i Aarhus. Som psykolog har jeg erfaring med forskellige problemstillinger, bl.a. angst, stress, søvnbesvær, depression, mistrivsel, livskriser, sorg og tvangsoverspisning .

Jeg behandler både børn, unge og voksne. I praksis møder jeg dig der, hvor du er, og hjælper dig med at klarlægge de vedligeholdende mekanismer omkring din udfordring. Med indsigt og bevidsthed om de vedligeholdende mekanismer har jeg muligheden for at hjælpe dig ud af de psykiske blokeringer, der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker.

Bjørk uden effekt

HVORDAN SKABES FORANDRING

I praksis er mit psykologiske skarpsyn og evnen til at opfange psykologiske mønstre vigtige kompetencer for at hjælpe dig med at bryde de mønstre, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du ønsker. Gennem samtale og sparring – og med afsæt i konkret træning – samarbejder jeg med dig om mere succesfuldt at håndtere belastende og blokerende tanke- og adfærdsmønstre fremadrettet.

Jeg tager ofte udgangspunkt i den metakognitive tilgang, men i tilfælde hvor jeg ikke vurderer, at det er hensigtsmæssigt, eller hvis du selv har andre ønsker for terapien, er det vigtigt, at tiden bruges med hensyn til dette.

Gul blomst
Computer med hvid kant

VIL DU LØFTE DIN ENERGI?

I praksis er min evne til at opfange psykologiske mønstre en vigtig kompetence, der hjælper dig med at bryde de mønstre, som står i vejen for, at du kan leve det liv, du ønsker. Gennem samtale og sparring samarbejder jeg med dig om at håndtere belastende og blokerende tanke- og adfærdsmønstre mere succesfuldt fremadrettet. Dette arbejde sigter mod at løfte din energi og forbedre dit liv.

BJØRK EMILY

AUTORISERET PSYKOLOG

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?

Jeg tilbyder terapi ved fysisk fremmøde i Klostergade 18, 1th. 8000, Aarhus C alle hverdage. Desuden tilbyder jeg online eller telefonkonsultationer alle dage – også weekend, helligdage og ferier efter aftale. Priserne for konsultationer hos mig ses nedenfor:

Individuel terapi, fysisk/online 50min 1200kr.
Forældresparring, fysisk/online 50min 1200kr.
Attester til egen læge, jobcenter etc. fra 1500kr.
Supervision, individuel 60min 1500kr.
Supervision, gruppe 120min 2500kr.

For information vedrørende kurser eller undervisning, kontakt mig på mail eller telefon. 

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, er det muligt at få tilskud til dine behandlinger.