Logo

PSYKOLOG BJØRK EMILY

Jeg er autoriseret psykolog og udbyder af metakognitiv terapi i Aarhus.

Som psykolog har erfaring med forskellige problemstillinger, bla. angst, stress, søvnbesvær, depression, mistrivsel, livskriser, tvangsoverspisning og  sorg. 

Jeg behandler både børn, unge og voksne. I praksis møder jeg dig, der hvor du er og hjælper dig med at klarlægge de vedligeholdende mekanismer omkring din udfordring. Med indsigt og bevidsthed om de vedligeholdende mekanismer har jeg mulighed for at hjælpe dig ud af de psykiske blokeringer, der begrænser dig i at leve det liv du ønsker.

Bjørk uden effekt

METAKOGNITIV TERAPI I AARHUS

Metakognitiv terapi er en ny gren indenfor kognitiv terapi. Den metakognitive terapi har lovende resultater ift. behandling af bla. depression og angstlidelser. Via mit arbejde som psykolog har jeg fået erfaring med, at metoden er virksom ift. angst, stress, depression, søvnproblemer, tvangsoverspisning, vredeshåndtering, mistrivsel og selvværdsproblematikker.

At bruge mindre tid på det problematiske i dit liv, giver dit indre system ro til at regulere nogle ting af sig selv – og dette kan i sig selv frigive mere energi, overskud og livsglæde.

Gul blomst
Computer med hvid kant

VIL DU LØFTE DIN ENERGI?

I praksis er min evne til at opfange psykologiske mønstre en vigtig kompetence til at hjælpe dig med at bryde de mønstre, der står i vejen for, at du kan leve det liv du ønsker. Gennem samtale og sparring – samarbejder jeg med dig om at håndtere belastende og blokerende tanke- og adfærdsmønstre mere succesfuldt fremadrettet, så din energi løftes og dit liv bedres. 

BJØRK EMILY

AUTORISERET PSYKOLOG

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?

Jeg tilbyder terapi ved fysisk fremmøde i Klostergade 18, 1th. 8000, Aarhus C alle hverdage. Desuden tilbyder jeg online eller telefonkonsultationer alle dage – også weekend, helligdage og ferier efter aftale. Priserne for konsultationer hos mig ses nedenfor:

Individuel terapi, fysisk/online 50min 1200kr.
Forældresparring, fysisk/online 50min 1200kr.
Attester til egen læge, jobcenter etc. fra 1500kr.
Supervision, individuel 60min 1500kr.
Supervision, gruppe 120min 2500kr.

For information vedrørende kurser eller undervisning, kontakt mig på mail eller telefon. 

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, er det muligt at få tilskud til dine behandlinger.