Logo

Min uddannelse

Jeg er autoriseret psykolog, cand.psych.aut, uddannet ved Aarhus Universitet. Efter endt uddannelse arbejdede jeg med behandling af komplekse depressive patienter i psykiatrien, Skejby. Via mit arbejde i psykiatrien har jeg bla. kendskab til kognitiv adfærdsterapi, medicinsk behandling, samt en bredt diagnostisk kendskab. Ligeledes udarbejdelse af statusattester til jobcenter, kontakt til egen læge o.l.

Jeg har desuden arbejdet i Cektos v. Pia Callesen, og jeg er certificeret metakognitiv terapeut MCT-I, ved Adrian Wells, ophavsmand til den metakognitive metode, som du kan læse mere om via linket herunder. 

HVORDAN SKABES FORANDRING?

I praksis er mit psykologiske skarpsyn og min evne til at opfange psykologiske mønstre en vigtig kompetence til at hjælpe dig med at bryde de mønstre, der står i vejen for, at du kan leve det liv du ønsker. Gennem samtale og sparring – og med afsæt i konkret træning – samarbejder jeg med dig om at håndtere belastende og blokerende tanke- og adfærdsmønstre mere succesfuldt fremadrettet.

 

Jeg tager ofte afsæt i den metakognitive tilgang, men i tilfælde hvor jeg ikke vurderer, at det er hensigtsmæssigt eller hvis du selv har andre ønsker for terapien, er det vigtigt at tiden bruges under hensyn til dette.

MIN ERFARING SOM PSYKOLOG

Jeg har arbejdet i Psykiatrien, Risskov/Skejby med komplekse depressive patienter. Jeg er vant til at samarbejde med andre faggrupper om en helhedsorienteret behandlingsindsats og jeg ved, at det kan være hjælpsomt med et samarbejde på tværs af sektorer.

 

Jeg blev senere headhuntet af Pia Callesen, til en stilling i Cektos, Center for Metakognitiv Terapi og Supervision. Her varetog jeg metakognitiv behandling af forskellige psykiske problemstillinger eksempelvis, stress og angstlidelser, ptsd, søvnbesvær, depression, spiseforstyrrelser, selvværdsproblematikker og mistrivsel i bred forstand. Behandlingen var hhv. individuel eller i gruppe. Jeg varetog desuden forskning, var vejleder og supervisor for alle studerende samt klinikansvarlig i Aarhus-afdelingen.

 

Aktuelt er jeg privat praktiserende psykolog i Aarhus og udover mit virke som selvstændig psykolog har jeg en funktion hos Privathospitalet Aleris. Jeg er vant til at varetage individuel terapi både fysisk, online og telefonisk, dertil gruppeterapi og undervisning. 

BESØG MIG - ELLER SEND EN BESKED

Jeg tilbyder terapi ved fysisk fremmøde i Klostergade 18, 1th. 8000, Aarhus C alle ugens dage. Desuden tilbyder jeg online eller telefonkonsultationer alle dage – også aftener, weekend, helligdage og ferier efter aftale.

 

Kontakt mig gerne via mail, telefon eller sms, hvis du har spørgsmål eller øsnker at bestille en tid.